Αρχική Σελίδα

Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

  Η Co. συσκευάζοντας μηχανημάτων Zhongke Wenzhou, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ συσκευάζοντας μηχανημάτων Zhejiang Zhongke) καθιερώθηκε το 2002. Είναι η πρώτη κύρια επιχείρηση στην Κίνα για να αναπτύξει ανεξάρτητα και να δημιουργήσει μια σειρά αυτόματου άκαμπτου κιβωτίου που κατασκευάζει τις μηχανές. Η επιχείρηση πήρε το προβάδισμα αυτής της βιομηχανίας στη διάβαση της διεθνούς πιστοποίησης ποιοτικών συστημάτων ISO9001, πιστοποίηση συστημάτων ISO14001 προστασίας του περιβάλλοντος, πιστοποίηση συστημάτων ασφάλειας CE της ΕΕ, πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης GB/T29490-2013 πνευματικής ιδιοκτησίας. Μετά από 16 έτη ανάπτυξης, έχει εκτιμηθεί ως «επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας», «zhejiang-ισόπεδη επιχείρηση επίδειξης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας», «επαρχιακή έρευνα υψηλής τεχνολογίας και αναπτυξιακό κέντρο», «επιχείρηση επιστήμης Zhejiang και τεχνολογίας», «προϊόν εμπορικών σημάτων Wenzhou διάσημο», «επιχείρηση επίδειξης πιστωτικής διαχείρισης πόλεων Wenzhou» και «επίπεδο 3 τυποποίησης παραγωγής ασφάλειας επιχείρηση» η επιχείρηση έχει συνδέσει πάντα το μεγάλο ενδιαφέρον με τη διοίκηση επιχειρήσεων και την ανάπτυξη καινοτομίας. Έχει περισσότερο από 39% των οργάνων έρευνας και ανάπτυξης με τα ενδιάμεσα και ανώτερα τεχνικά ταλέντα, και έχει λάβει σχεδόν 100 εφευρέσεις, τα πρότυπα χρήσης και τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού.

 

  Βρίσκεται στην ελαφριά βάση βιομηχανίας Wanquan στη κομητεία Pingyang, επαρχία Zhejiang, που καλύπτει μια περιοχή 50,000㎡. Είναι ένας ιδιωτικός οικονομικός φορέας ενσωματώνοντας την ανεξάρτητη έρευνα και την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Βάσει του στρεθίματος της προσοχής στη προηγμένη τεχνολογία των παρόμοιων ξένων προϊόντων, η επιχείρηση συνεργάζεται με τα γνωστά εσωτερικά πανεπιστήμια για να αναπτύξει το ευφυές αυτόματο άκαμπτο κιβώτιο κατασκευάζοντας τις μηχανές. Το τεχνικό τμήμα του είναι στο εσωτερικό κύριο επίπεδο, και πολλοί έχουν καλύψει το εσωτερικό κενό, που βελτιστοποιεί και που αναβαθμίζει την παραδοσιακή βιομηχανία. Προώθησε την ανάπτυξη της συσκευάζοντας βιομηχανίας της Κίνας.

 

  

η επιχείρησή μας
  • Ιστορία
  • Υπηρεσία
  • Η ομάδα μας

Από το 2002, μετά από 17 έτη ανάπτυξης, η επιχείρηση έχει καθιερώσει το τέλειο δίκτυο πωλήσεων και το ενσωματωμένο σύστημα υπηρεσιών μεταπώλησης σε εσωτερικό και στο εξωτερικό, που επιτρέπει στην επιχείρηση για να παρέχει τις έγκαιρες, ακριβείς και αποδοτικές υπηρεσίες, και τις κερδημένες καλές φήμες πελατών. Τα προϊόντα πωλούνται παντού στην Κίνα και εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές όπως η Ευρώπη, η Αμερική, η Νοτιοανατολική Ασία, η Νότια Αμερική, η Μέση Ανατολή και η Αφρική. Η παραγωγή, ο όγκος και η κλίμακα όλες πωλήσεων ταξινομούνται πρώτα στην ίδια βιομηχανία.
Για τη μελλοντική ανάπτυξη, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στο «ευφυές αυτόματο άκαμπτο κιβώτιο πρόγραμμα κατασκευάζοντας του εξοπλισμού», το οποίο θα ειδικευτεί, καθαρισμένος, ισχυρός και μακράς διαρκείας. Εμμένοντας στις ανάγκες του πελάτη ως πυρήνας, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή της υψηλής τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας άκαμπτες λύσεις τεχνολογίας κιβωτίων, οι οποίες θα οδηγήσουν την ανάπτυξη της συσκευάζοντας βιομηχανίας.

 

 

Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Πωλητής

Άλλα

Μάρκες : ZHONGKE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : >3 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2002

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Wenzhou Zhongke Packaging Machinery Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
αυτόματο κιβώτιο εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή

Φωτοηλεκτρικό επισημαίνοντας σύστημα μηχανών κατασκευής κουτιών από χαρτόνι 2300 κλ

380 Β 50 αυτόματο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων Hz που κατασκευάζει τη μηχανή, κιβώτιο κοσμημάτων που κατασκευάζει τη μηχανή

Οικονομικό αυτόματο κουτί από χαρτόνι που κάνει τη μηχανή W/τη συγκόλληση γωνίας Ο

Οικονομικό αυτόματο κιβώτιο εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή, μηχανή κατασκευής κιβωτίων χαρτοκιβωτίων

Συσκευάζοντας μηχανή κατασκευής κιβωτίων

50 αυτοματοποιημένη Hz πλήρως συσκευάζοντας μηχανή κατασκευής κιβωτίων για το στενό δευτερεύον κιβώτιο

380 ζαρωμένη Β αυτόματη μηχανή κιβωτίων, ζαρωμένο κιβώτιο που κατασκευάζει τον εξοπλισμό

Πολυ λογική δομή μηχανών κατασκευής κιβωτίων λειτουργίας συσκευάζοντας

Το αυτόματο κιβώτιο ζάρωσε τους κατασκευαστές κιβωτίων, ζαρωμένο κουτί από χαρτόνι που κατασκευάζει τη μηχανή

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΑΚΑΜΠΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

380 Β 50 αυτόματο άκαμπτο κιβώτιο Hz που κατασκευάζει τη μηχανή, μικρός κατασκευαστής κιβωτίων

Πλήρες αυτόματο άκαμπτο κιβώτιο που κατασκευάζει τη μηχανή 15-30 PC/το λ. ταχύτητας μακράς διαρκείας έκταση

Τυλίγοντας μηχανή W κιβωτίων 2300 κλ άκαμπτη/γωνία Ο που κολλά την εύκολη λειτουργία zk-320

Μηχανή κατασκευαστών τηλεφωνικής περίπτωσης συνήθειας υψηλής ταχύτητας ευφυές σύστημα κόλλας ψεκασμού

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας αυτόματο κιβώτιο εγγράφου που κατασκευάζει τη μηχανή προμηθευτής. © 2019 - 2020 automaticboxmakingmachine.com. All Rights Reserved.